Páginas


Celebració 15è aniversari

martes, 12 de febrero de 2019



LA ROSA ENS HA DEIXAT


Adéu, Rosa:
Te’n has anat depressa, sense ni donar-nos temps per  acomiadar-nos de tu, i ho volem fer ara, però se’ns fa difícil.
Sembla que encara ens hem de trobar pel carrer o en qualsevol activitat a Vilanova o, com durant tants anys, en diferents actes organitzats per les associacions de dones, perquè tu has estat una dona lluitadora i activa tant a l’Associació de la Dona Vilanovina com amb les altres associacions que formàvem la Federació d’Associacions de Dones de l’Anoia.
Hem coincidit en nombrosos sopars de dones, on no hi faltaves mai, i també has estat una dona generosa amb els teus i la gent que t’envolta, i deixes un buit molt gran al teu entorn.
Lluitadora i compromesa en la defensa dels nostres drets com a dones en uns moments en què volen esborrar del mapa tots els avenços que hem assolit en aquesta societat i ens amenacen a tornar a la foscor de temps que creiem passats.
Et recordem especialment en el nostre viatge a Marsella el Juny del 2005, a la Marxa de Dones contra la guerra i a favor de la Pau.
Segur que et trobarem a faltar, però cada vegada que aixequem la nostra veu, s’hi sumarà també la teva perquè la portem dintre nostre per la fonda petjada que ens has deixat.
Descansa en pau i fins sempre, Rosa.

Vilanova del Camí, 12 de febrer de 2019